Over ons bedrijf en
onze missie

Het platform is ontwikkeld met als doel om een goedkoper en gebruiksvriendelijker personeelsplanning-software aan te bieden dan de huidige markt. Het Keep It Simple principe staat met vlag en wimpel bovenaan.

Eenvoudig
Betrouwbaar
Betaalbaar

De kracht van Tiemdo

Het platform Tiemdo is ontwikkeld met als doel om een goedkoper en gebruiksvriendelijker personeelsplanning-software aan te bieden dan de huidige markt. Het Keep It Simple principe staat met vlag en wimpel bovenaan.

Tiemdo is ontwikkeld door Jordy Ortega. Jordy heeft op zijn 13e leeftijd de passie gevonden om ideeën tot realiteit te ontwikkelen in programmeertaal. in 2019 werd hij benaderd met de vraag of hij een personeelsplanner kon ontwikkelen die super gebruikersvriendelijk moet zijn en betaalbaarder moet zijn dan de rest.

Vanwege het grote succes bij deze ondernemer, is Tiemdo bekend geworden onder meerdere bedrijven. Wij staan graag open om met andere ondernemers het systeem alsmaar beter en beter te maken. De suggesties en overige input van ondernemers is ons dan ook veel waard en hebben daarom voorkeur aan langdurige relaties.

Tiemdo kan zich van andere platforms onderscheiden door de vele mogelijkheden die aangeboden worden zoals het selecteren van verschillende beschikbaarheid mogelijkheden die het beste binnen jouw bedrijf past, verschillende weergaves om jouw personeelsplanning zo overzichtelijk mogelijk te maken en binnen één klik een planning kunnen bouwen.

De voordelen van Tiemdo

Tiemdo helpt jou om jouw medewerkers zo efficiënt mogelijk in te plannen en biedt jou een aantrekkelijke tijdbesparing op het beheren van personeelsgegevens.

  • Stap af van pen en papier of losse Excel-sheets
  • Simpele instellingen om het platform naar wens in te stellen
  • Geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen
  • Een soepele overgang vanaf een ander platform naar Tiemdo

Probeer Tiemdo nu 3 maanden gratis!

Bespaar vandaag nog tijd op het maken van werkroosters en verminder de foutgevoeligheid. Na de aanmelding kun je gelijk beginnen met jouw account. Wij zullen je benaderen wanneer de proefperiode bijna voorbij is.

Probeer nu